Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Dag van Veilig Ondernemen voor Rotterdamse ondernemers

De gemeente Rotterdam geeft topprioriteit aan het continu verbeteren van de veiligheid voor ondernemers zodat een nog beter ondernemersklimaat ontstaat. Dat kan alleen worden bereikt door actieve samenwerking tussen (lokale)overheid en Rotterdamse ondernemers.

Tijdens de Dag van Veilig Ondernemen op maandag 30 juni wil de gemeente samen met ondernemers uit Rotterdam, politie, deelgemeenten en andere betrokkenen in gesprek over ideeën en initiatieven die kunnen leiden tot een nog veiliger Rotterdams ondernemersklimaat.

Vanaf 17.30 uur worden ondernemers welkom geheten in De Kuip met een hapje en een drankje. Omstreeks 18.00 uur gaan de wethouders Mark Harbers (Economie) en Dominic Schrijer (Wijkeconomie), diverse vertegenwoordigers van deelgemeenten, politie, Kamer van Koophandel en andere betrokkenen met ondernemers in gesprek over veilig ondernemen in Rotterdam. De avond eindigt rond 20.30 uur.

Gespreksonderwerpen van deze avond zijn onder meer:


· Uitkomsten van de jaarlijkse Monitor Veilig Ondernemen;


· Terugblik op acties en maatregelen van de afgelopen periode (o.m. specifieke aanpak gericht op terugdringen van overvallen);


· Bestaande veiligheidsmaatregelen uit programma Veilig Ondernemen op zowel bedrijventerreinen als in winkelgebieden;


· Inzicht in aanvullende subsidies en maatregelen;


· Versterken organisatiegraad van ondernemers en samenwerking gemeente en andere betrokkenen;


· Overige zaken die volgens u het ondernemersklimaat in Rotterdam (kunnen) verbeteren.

Aanmelden en meer informatie

Ondernemers kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de website www.registratieplatform.nl/dagVO, Aanmelden kan ook via de e-mail n.bakker@demisec.nl of via telefoonnummer (010) 511 04 41. Voor vragen en/of meer informatie over deze dag kunt u contact opnemen met mevrouw N. Bakker.