Gemeente Alkemade


Bewonersavond Landschapsontwikkelingsplan
26-06-2008

De gemeenten Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Nieuwkoop en Rijnwoude zijn begin van dit jaar gestart met het opstellen van een gezamenlijk landschapsontwikkelingsplan. Momenteel is een aantal visies (Ontwikkelingsrichtingen) opgesteld waar we met het landschap naartoe zouden kunnen gaan. Op de bewonersavond worden de visies gepresenteerd aan de hand van een groot aantal kaartbeelden, vervolgens kunt u uw voorkeur weergeven. Ook als u andere ideeën hebt voor verbetering van het landschap kunt u dat deze avond aangeven.

Prijsuitreiking fotowedstrijd
In de afgelopen maanden is een fotowedstrijd georganiseerd. Iedereen kon foto's insturen van 'mooie' en van 'lelijke'plekken in de Rijn- en Veenstreek. Tijdens de bewonersavond kunt u alle inzendingen zien en wordt voor de 3 mooiste, of meest sprekende foto's een prijs uitgereikt aan de winnaars.

Bewonersavond
De bewonersavond wordt gehouden op maandag 30 juni, van 20.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis van Jacobswoude, Herenweg 165 in Rijnsaterwoude. Voor een goede organisatie willen we graag weten hoeveel bewoners aanwezig zullen zijn. Aanmelding vooraf stellen we daarom zeer op prijs. Aanmelden kan bij het secretariaat van het Rijnstreekberaad: e-mail info@rijnstreekberaad.nl of tel. (0172) 476 961 . Hier kunt u ook terecht met vragen. De deelnemende gemeenten en het Rijnstreek beraad hopen op veel belangstelling, dus graag tot 30 juni . Naar boven