Deelgemeente Osdorp Amsterdam


SummerCamp Osdorp

26 juni 2008
Achmed Baâdoud, wethouder Sport stadsdeel Osdorp, opent maandag 30 juni SummerCamp op sportpark Ookmeer. Voor stadsdeel Osdorp is het de vierde keer dat dit georganiseerd wordt.

Het succes van SummerCamp Osdorp is uitgestraald naar de stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Slotervaart en Bos en Lommer. Zij hebben dit jaar ook een SummerCamp. Tijdens SummerCamp kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten en sportverenigingen.

Kinderen die niet of later op vakantie gaan, kunnen in de eerste 2 weken van juli dagelijks van 09.00 tot 16.30 uur niet alleen sporten en spelen tijdens SummerCamp maar ook onder begeleiding van de Nederlandse Klimbond klimmen op de klimmuur op sportpark Ookmeer.

De eerste week is al volgeboekt met 200 deelnemers. Maar voor de tweede week (7 t/m 11 juli) zijn nog een aantal plaatsen vrij. De kosten voor de week zijn EUR 35,-- inclusief vijfdaagse lunch. Kinderen met een stadspas krijgen 50 procent korting.

Naast Sport Osdorp van het stadsdeel leveren studenten ALO, ROC Sport en Bewegen, vrijwilligers van de sportverenigingen en sportscouts (jongeren in een leer/werktraject) een bijdrage om samen met de kinderen een fantastische week te maken.

summercamp.jpg (14 Kb)