Gemeente Echt-Susteren


Asfalteringswerkzaamheden Bosstraat en Peijerstraat

Baars Infra werkt momenteel de Bosstraat en Peijerstraat af. Van maandag 30 juni tot vrijdag 4 juli brengt de aannemer de toplaag van geluidsreducerend asfalt aan. Het aanbrengen van deze toplaag is weersafhankelijk, bij slechte weersomstandigheden schuiven de werkzaamheden op. Gedurende deze periode zijn de wegen geheel afgesloten voor alle verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk van 30 juni tot 3 juli geen voertuigen langs de bovengenoemde wegen te parkeren. Ook de parkeerstroken dienen vrij te zijn. Het verkeer wordt middels borden omgeleid.

Start van de werkzaamheden is op 30 juni 2008 om 6.00 uur. Eerst wordt een kleeflaag op de Peijerstraat aangebracht. Deze kleeflaag hecht zich aan uw autobanden, daarom kunnen vanaf 6.00 uur op de Peijerstraat geen auto's meer verplaatst worden. Om 10.00 uur dienen alle auto's op de Bosstraat verplaatst te zijn in verband met het aanbrengen van de kleeflaag. Ook fietsers en voetgangers worden verzocht niet over de kleeflaag te fietsen of te lopen. Bij de Kortestraat en Marktstraat wordt met behulp van platen een oversteek gecreëerd.

Op 30 juni wordt het zwarte asfalt op de rijbaan aangebracht. Op 1 en 2 juli wordt het rode asfalt voor de fietsstroken aangebracht en ten slotte worden op 3 juli de wegmarkeringen aangebracht. Wanneer de wegmarkeringen zijn aangebracht wordt de weg weer opengesteld voor verkeer. De werkzaamheden kunnen mogelijk korter of langer duren.

Wij zijn ons ervan bewust dat bovengenoemde werkzaamheden voor overlast zullen zorgen. Baars Infra, Plangroep Heggen en de gemeente Echt-Susteren stellen alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken. Wij rekenen op uw begrip en medewerking. Voor verdere inlichtingen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer R. Laumann, telefoon: 06-51422966 van Plangroep Heggen. Dit bureau houdt namens de gemeente dagelijks toezicht en de directievoering op het werk. Namens de gemeente begeleidt de heer H. Steskens, telefoon: 0475-478 478, het werk.