Gemeente Goes

Mountainbikers naar de Goese Polder

Op maandagavond 30 juni vindt tussen 19.00 en 21.00 uur een informatiebijeenkomst plaats over het aanleggen van een mountainbikeparcours op de locatie tussen sportpark het Schenge en de Goese Polder.

De informatiebijeenkomst heeft een vrije inloop en is in de Holtkampschool in de brede school de Goese Polder.

Het mountainbikeparcours, dat nu op het terrein tussen de AKF-hal en het Goese meer ligt, moet door de ontwikkeling van de woonwijk Goese Schans verplaatst worden. Verschillende locaties in Goes zijn hiervoor bekeken. In overleg met mountainbikevereniging X-treme en het CIOS is een parcours getekend dat past op de kavel tussen sportpark het Schenge en de Goese Polder. Hierover is ook gepraat met de vereniging Bewonersbelangen Goese Polder-Oost. De gemeente heeft ingestemd met het voorstel om het mountainbikeparcours op deze locatie aan te leggen.

Tijdens de informatiebijeenkomst is te zien hoe het voorstel voor de aanleg van het mountainbikeparcours eruit ziet. Ook is er informatie te krijgen en kunnen vragen gesteld worden over de inrichting van het parcours of de verdere procedure. Verschillende medewerkers van de gemeente Goes zijn hiervoor aanwezig. Ook zijn er vertegenwoordigers van het CIOS en X-treme op de avond en is er een wijkagent uitgenodigd.