RTL Group

Martijn Krabbe presenteert 'Wie Is De Chef' bij RTL 4

Vier verschillende karakters, elke dag een kijkje in een andere keuken, verschillende smaken, een paar slimme afleidingsmanoeuvres en heel veel mensenkennis. Door deze ingrediënten goed te mengen is het nieuwe RTL 4-programma Wie Is De Chef ontstaan dat wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Vanaf maandag 30 juni staan elke week vier fanatieke kookgekken in de keuken om de andere drie koks een onvergetelijk diner te serveren. Behalve lekker eten en drinken moeten de kandidaten ook hun ogen en oren goed openhouden, want onder hen bevindt zich een professionele chef-kok die er alles aan doet om zijn identiteit geheim te houden.

Tijdens de vier diners (van maandag tot en met donderdag) moeten de enthousiaste amateur-koks zo goed mogelijk hun best doen, terwijl de chef-kok ervoor moet zorgen dat hij of zij niet wordt ontmaskerd. Daarbij wordt gelet op kwaliteit, hoe praten de deelnemers over de ingrediënten, serveert hij of zij als een echt horecadier of is dit juist geoefend om iedereen om de tuin te leiden.

Op de finale(vrij)dag komen de vier deelnemers bij elkaar in het restaurant van de chef-kok en praten zij samen met Martijn Krabbé nog even na over hoe de afgelopen week is verlopen. Vervolgens vertelt elke deelnemer wie volgens hem of haar de echte chef-kok is en krijgen zij eindelijk het verlossende antwoord op de vraag: Wie Is De Chef?

Uitzending: elke werkdag vanaf maandag 30 juni tussen 18.35 uur en 19.05 uur bij RTL 4.
Herhaling: elke werkdag vanaf maandag 30 juni tussen 00.15 uur en 00.45 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/wieisdechef

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of eva.peters@rtl.nl.