Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (27-08)

27 juni 2008

College 2007

Openbare activiteiten van het college van B&W van 30 juni tot en met 06 juli 2008

02-07: Wethouder Hamerslag houdt publieksenquête 02-07: Wethouder Hamerslag reikt prijzen `Spijkenisse Homerun' uit 05-07: Wethouder Mourik gastvrouw bij inschrijving kavels Heer&Meester

Wethouder Hamerslag houdt publieksenquête
Wethouder Hanneke Hamerslag houdt woensdag 2 juli tussen 13.00 en 13.30 uur publieksenquêtes op het Werk- en Zorgplein. Het doel van de publieksenquête is om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van dienstverlening bij de publieksbalies in het stadhuis en op het Werk- en Zorgplein. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de dienstverlening aan inwoners verder te verbeteren. De enquête wordt gehouden in de periode van maandag 16 juni tot en met vrijdag 11 juli.

Wethouder Hamerslag reikt prijzen `Spijkenisse Homerun' uit Wethouder Hanneke Hamerslag reikt woensdag 2 juli de prijzen van `Spijkenisse Homerun' uit bij Spikes aan het Atletiekpad 2. Ruim 150 leerlingen van groep 5 en 6 van de basisscholen hebben een kennismakingscursus honkbal gevolgd. Het honkbaltoernooi `Spijkenisse Homerun' is de afsluiting hiervan. De organisatie ligt in handen van Sportteam Spijkenisse in samenwerking met Percy Isenia, speler van het Nederlands honkbalteam.

Wethouder Mourik gastvrouw bij inschrijving kavels Heer&Meester Wethouder Christel Mourik is zaterdag 5 juli vanaf 14.00 uur gastvrouw bij de inschrijving voor de eerste vijftien kavels van Heer&Meester. Tijdens de bijeenkomst die wordt geleid door Karin Ingelse, presentatrice bij RTV Rijnmond, krijgen belangstellenden informatie over het kavelplan, de procedure en de verkoop. De bijeenkomst is voor belangstellenden die al in een vroeg stadium interesse hebben getoond in een kavel. Ook aspirant-kopers die nu naar aanleiding van advertenties reageren krijgen een uitnodiging.
Interne links
Gemeente doet onderzoek naar kwaliteit van dienstverlening Start inschrijving kavels Heer & Meester