Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Tweetal verdacht van bedreiging

Publicatiedatum: 30-6-2008 10:21:34

HEELSUM - Een 24-jarige man uit Doorwerth en een 16-jarige jongen uit Heelsum zijn zondagavond rond zeven uur door de politie aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van bedreiging van een negentienjarige jongen uit Heelsum.

De zestienjarige jongen (een bekende van de Heelsummer) zou die avond met de man langs zijn gekomen bij de woning van de negentienjarige jongen. Het drietal zou vervolgens onenigheid met elkaar hebben gekregen naar aanleiding van een eerder conflict tussen de Heelsummers. De man uit Doorwerth zou hierbij een zakmes hebben getrokken en bedreigingen hebben geuit in de richting van de negentienjarige jongen. De politie werd gewaarschuwd, waardoor het tweetal even later kon worden aangehouden. Bij de 24-jarige man werd een zakmes aangetroffen. De 16-jarige jongen werd na verhoor op vrije voeten gesteld. De man uit Doorwerth is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
(08-091470)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden na mishandeling echtgenoot

Publicatiedatum: 30-6-2008 10:19:40

WOLFHEZE - De politie heeft zondagavond rond half tien een 56-jarige vrouw aangehouden. De vrouw wordt verdacht van mishandeling van haar 48-jarige echtgenoot. Het tweetal zou die avond onenigheid met elkaar hebben gekregen naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer. De vrouw zou hierbij haar man diverse malen geslagen hebben. De man vluchtte vervolgens de woning uit en belde de politie. De vrouw kon even later door de politie worden aangehouden. Zij is voor nader onderzoek ingesloten. Door haar man is aangifte gedaan. (08-091518)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053