Gemeente Bussum

Werkzaamheden Groot Hertoginnelaan

Om de doorgang voor hulpdiensten te verbeteren is de gemeente Bussum op 23 juni jl. gestart met het aanpassen van de verkeersplateaus aan de Groot Hertoginnelaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting op woensdag 2 juli aan het eind van de dag gereed.

Planning

Volgens planning zou de Groot Hertoginnelaan op vrijdag 27 juni 2008 weer vrij gegeven worden voor het verkeer. Helaas is het door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk de beoogde aanpassingen binnen de aangegeven tijd uit te voeren. Hoewel de werkzaamheden nog niet gereed zijn, wordt de weg voor het weekend vrijgegeven. Op maandag 30 juni wordt de weg weer afgesloten om de werkzaamheden te vervolgen. De werkzaamheden zijn naar verwachting op woensdag 2 juli aan het eind van de dag gereed.

Bus

De bus rijdt tijdens de werkzaamheden in beide richtingen de route: Groot Hertoginnelaan, Meentweg, Nieuwe s Gravelandseweg en Meerweg.

De haltes Parklaan, Boslaan en Meerweg vervallen tijdens de werkzaamheden.

Parkeren

Op maandag 30 juni en dinsdag 1 juli wordt er op de Groot Hertoginnelaan asfalt op de verkeersdrempel en -plateaus aangebracht. Het is dan niet mogelijk om met uw auto bij uw woning te komen. Mocht u tijdens de werkzaamheden gebruik willen maken van uw auto dan adviseer ik u deze in de omliggende straten te parkeren.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer B. Heerschop, civieltechnisch medewerker van de afdeling Wijkbeheer. Hij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag, op telefoonnummer (035) 692 88 36.