KNHS

terug

Dressuur kwartet Aken bekend
30 juni 2008

ERMELO/AKEN (KNHS) - Het past volgens teammanager Mariëtte Sanders en trainer Sjef Janssen niet in de planning om met de Nederlandse dressuurequipe die in Hong Kong aan de start verschijnt ook in Aken aan de start te komen. "Hong Kong is het doel van het Nederlandse team en met het trio Anky van Grunsven (Erp) met IPS Salinero, Imke Schellekens-Bartels (Hooge Mierde) met Hunter Douglas Sunrise en Hans Peter Minderhoud (Harskamp) met Exquis Nadine willen we ons alleen op die wedstrijd richten", motiveert Sanders haar keuze.

Dat is de reden waarom Nederland voor de landenwedstrijd dressuur in Aken een beroep doet op de Grand Prix combinaties Alex van Silfhout (Lunteren) met Luxform's Nimbly, Edward Gal (Harskamp) met Interfloor's Next One, Jeannette Haazen (Neeroeteren, Bel) met Nartan en de reserve van het Nederlandse Olympische team Adelinde Cornelissen (Beilen) met Parzival.

Op woensdag 2 juli begint om 13.30 uur in het dressuurstadion de Grand Prix, die op donderdag 3 juli om 14.00 uur wordt vervolgd.

KNHS Mediavoorlichting,
Jacob Melissen

Meer informatie zie: www.chioaachen.de , onder het kopje programma