Politie Gelderland-Zuid

Snelkraak bij tankstation

Velddriel, 30-06-2008 o Zondagnacht rond 03.30 uur werd een inbraak bij een tankstation gemeld langs de N831, de Provinciale weg in Velddriel waarvoor de politie op zoek is naar meer getuigen.

Direct reden agenten naar het tankstation maar troffen geen personen aan. Zij zagen dat de voorzijde met veel geweld was opengebroken evenals een zware deur daarachter. De buit bestond uit de goederen die bij de balie stonden, onder andere sigaretten.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbrekers. Volgens een getuige zijn vier mannen en een personenauto bij het tankstation gezien. De auto werd tijdens de snelkraak voor de voorpui geparkeerd. De agenten hebben de auto met daarin de vier mannen niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
Mocht u iets meer weten over deze snelkraak van zondagnacht rond 03.30 uur bij het tankstation in Velddriel? Of hebt u meer informatie over vier mannen of een personenauto rond dat tijdstip? Neemt u dan contact op met het politieteam Bommelerwaard via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. (13)