www.LensOnline.be opent 5e contactlenscentrum in België

De Vlaamse contactlenzenwebsite www.LensOnline.be heeft een "shop in shop" geopend in optiekwinkel Vandenbalck op de Bondegenotenlaan in Leuven.

Meer dan 12.000 LensOnline klanten bestellen hun contactlensproducten via deze website en kunnen, indien gewenst, de aangekochte producten afhalen in de verschillende LensOnline vestigingen. Ook kan men hier terecht voor een contactlensaanpassing door een erkend contactlensspecialist. Op deze wijze onderscheidt LensOnline zich van alle andere contactlensaanbieders op het internet. "Wij zijn soms meer dan de helft goedkoper dan de huidige Belgische optiekwinkels en daarbovenop leveren wij ook nog eens een perfecte service. In het verleden zijn wij bekritiseerd door verschillende optiekverenigingen omdat wij geen contactlensaanpassingen deden. Wij hebben ons deze kritiek aangetrokken en zijn derhalve bezig verschillende contactlenscentra te openen. Onze scherpe prijzen blijven hetzelfde alleen vragen we een kleine tegemoetkoming voor de aanpassingen." Aldus Bert Boon, medezaakvoerder van LensOnline. Dominique Vandenbalck, zaakvoerder van Optiek Vandenbalck, heeft geen moment getwijfeld toen hij werd benaderd door LensOnline. "Ik volgde hen al een tijdje en liep toevallig ook met het idee om hen eens te contacteren. Het klinkt cliché, maar er is hier echt sprake van een win-win situatie. Ik wordt o.a. meegenomen in het marketingplan van LensOnline en ik hoef geen stock meer aan te kopen. Ik zal door deze samenwerking ook meer klanten over de vloer krijgen die dan gelijk een mooie (zonne)bril kunnen uitkiezen" aldus Dominique. Voor volgende zomer wilt LensOnline 10 vestigingen hebben geopend en streven een omzet na van ongeveer ¤ 2 miljoen.

Wenst u meer info? Links van de site www.LensOnline.be onder "nieuws" treft u verschillende krantenartikelen aan en tevens een nieuwsitem op VTM.

Ook kunt u bellen met de zaakvoerders:
Luc Cuperus: 0475 / 720195
Bert Boon: 0497 / 449472
of met de zaakvoerder van optiek Vandenbalck:
Dominique Vandenbalck: 0487 / 557553

URL: http://www.lensonline.be
http://www.lentillesonline.be