Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 30 juni 2008

HOLLANDS HOOP VOOR DE TOEKOMST
IEDERE DAG AANSTORMEND TALENT BIJ BNN TODAY!

BNN Today staat deze zomer in het teken van talent! Onder de noemer Today's Talents; Hollands Hoop voor de Toekomst, voelen presentatrices Willemijn Veenhoven en Sharid Uppelschoten iedere dag aanstormend talent aan de tand. Wie wordt de nieuwe Erwin Olaf van Nederland? Wie stoot Brigitte Kaandorp over tien jaar van haar troon? En welke ontwerper doet Viktor & Rolf in de toekomst verbleken? Je hoort het tussen 21.00 uur en 22.00 uur, iedere dag van 30 juni tot en met 8 augustus bij BNN Today op radio 1.

De 23-jarige Diederik Kruijsen is een wizzkid op het gebied van sterrenkunde en bijt het spits af in deze zomerserie. Maar ook fotografe Manon van der Zwaal, strafadvocaat Kemer Canatan en porno-actrice Sofia Valentine komen langs bij BNN Today. Allemaal staan ze aan het begin van een carrière die volgens insiders wel eens pijlsnel zou kunnen gaan. Presentatrices Willemijn Veenhoven en Sharid Uppelschoten praten met de gasten over hun carrière en natuurlijk over hun toekomstplannen en dromen.

BNN Today is het nieuwsgierige radioprogramma van BNN vol opvallende gasten en verrassende reportages. Het radioprogramma is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te beluisteren van 21.00 uur tot 22.00 uur op radio 1.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Laura Muscas, tel: 035-6268913, laura.muscas@bnn.nl