Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatieavond Adviesraad Leerlingenvervoer

Namens de Adviesraad Leerlingenvervoer voor de gemeente Wijk bij Duurstede willen wij u graag uitnodigen voor een bijeenkomst met betrekking tot het door onze gemeente verzorgde leerlingenvervoer. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 juni 2008 om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

Doel van de bijeenkomst is om u bij te praten over alle ontwikkelingen rond het leerlingenvervoer. Dat zal niet alleen gebeuren door en namens de adviesraad, maar ook door de verantwoordelijk wethouder Aukje Boer, alsmede een aantal vertegenwoordigers van de ondernemingen die belast zijn met het vervoer van onze kinderen.

Deze avond biedt u een unieke kans om uw vragen en/of opmerkingen kenbaar te maken, zodat eventuele verbeterpunten voor het volgend schooljaar kunnen worden meegenomen. Immers, nadat in de afgelopen jaren vooral de kosten van het vervoer centraal stonden, kunnen we ons nu meer en meer richten op de kwaliteit van het vervoer. Dat dit goed geregeld moet zijn, is in ieders belang. Dat kan echter alleen met behulp van wat u aandraagt aan ideeën en opmerkingen.

Wij hopen daarom op uw aanwezigheid!