TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 27-06-2008

Televisie
FALCON BEACH
Uitzending dagelijks vanaf maandag 30 juni
Nederland 3 - 19.00 uur

NIEUWE CANADESE JEUGDSERIE FALCON BEACH

De populaire Canadese televisieserie FALCON BEACH is vanaf maandag 30 juni elke werkdag te zien bij de TROS op Nederland 3.

De serie is opgenomen op het strand van Winnipeg, Manitoba in Canada. Oorspronkelijk was het een speelfilm die in 2005 op de markt kwam. Vervolgens is er een tv-serie van gemaakt die inmiddels internationaal succesvol is.

De jeugdserie FALCON BEACH is een nieuwe dramaserie rond een groep jonge volwassenen van verschillende sociale en economische achtergronden. Het gaat over de zomer, over vrijheid. Maar het gaat ook over twee werelden die botsen. De wereld van de jongeren die 's zomers in de huisjes op het strand vertoeven en de stadsjongeren die het hele jaar in Falcon Beach wonen en werken.

Inhoud aflevering 1:
Het zomerseizoen in FALCON BEACH is begonnen. Terwijl Jason en Danny plannen maken voor een feestje arriveert rijkeluismeisje Paige Bradshaw met haar moeder. Tussen Paige en Jason bloeit iets moois op, maar als Jason's ex-vriendin Tanya terugkomt, maakt dat hun relatie gecompliceerd.

Hoofdrollen:
Jason Tanner
Steve Byers
Paige Bradshaw
Jennifer Kydd

Regie: Bill Corcoran