Ingezonden persbericht


Brocade introduceert nieuwe switches voor het HP StorageWorks B-Series SAN Connection-portfolio

8 Gb/s Fabric Switches bieden optimale datacenterprestaties en reduceren energieverbruik

Eindhoven, 30 juni 2008 Brocade® (Nasdaq: BRCD) brengt drie nieuwe 8 Gb/s Fabric Switches voor het HP StorageWorks B-Series SAN Connection-portfolio op de markt. De nieuwe switchreeks borduurt voort op de Brocade DCX Backbone en 48000 Director, en biedt de hoogst mogelijke prestatieniveaus. Daarnaast reduceren ze het energieverbruik binnen datacenters.

De nieuwe Brocade-switches optimaliseren datacenters die virtuele servers voor consolidatiedoeleinden willen inzetten. Dit is mogelijk door een efficiënter server- en storagegebruik. De nieuwe Fabric Switches hebben acht tot 80 poorten en bieden maximale schaalbaarheid en prestaties op elke poort. Bovendien zorgen ze voor vereenvoudigd beheer van virtuele omgevingen. De nieuwe producten verbruiken 40 procent minder energie per poort dan vorige modellen.

Brocade introduceert in juli 2008 ook een geïntegreerde 8 Gb/s SAN-switchmodule voor de HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array (EVA4400). De EVA4400 ondersteunt twee geïntegreerde switchmodules per opstelling voor een totaal van 20 FC-poorten. Gebruikers profiteren hiermee van een gevirtualiseerde, eenvoudig te ondersteunen SAN-oplossing. De EVA4400 is ontwikkeld voor middelgrote bedrijven die hun eerste SAN implementeren.

Dankzij de integratie van de nieuwste Brocade-switches met het HP StorageWorks SAN -portfolio kunnen HP-klanten hun servers, storageomgeving en netwerkinfrastructuur consolideren. Dit vereenvoudigt de datacenterconnectiviteit en verlaagt kosten , zegt Ian Whiting, vicepresident en algemeen directeur van de Brocade Data Center Infrastructure Division. De gecombineerde oplossing biedt hogere prestaties, schaalbaarheid en kostenbesparingen, en maximaliseert het rendement op investeringen in datacenternetwerken. Tegelijkertijd beschikken gebruikers over een efficiënte infrastructuur voor het datacenter van de toekomst.

Bedrijven zoeken naar een voordelige en schaalbare storage-infrastructuur om de groei van de onderneming te ondersteunen. De EVA4400 in combinatie met het HP B-Series SAN-portfolio biedt deze infrastructuur , zegt Bob Wilson, vicepresident en algemeen directeur StorageWorks Storage Platform Division van HP. Deze oplossingen bieden de hoge prestaties, de schaalbaarheid en het vereenvoudigde storagebeheer die vereist zijn in de huidige storageomgevingen. Dit alles tegen een lage prijs. Technologie-investeringen hoeven niet langer te worden opgeofferd voor bedrijfsbehoeften.

Voor meer informatie over de Brocade 8 Gb/s Fabric Switches: http://www.brocade.com/products/switches.jsp.

Over Brocade Communications Systems, Inc.

Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

#####

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Paul Maris / Marije Perdon

Telefoon: +31 (0)30 656 50 70

E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems

Ad Barghoorn

Telefoon: +31 (0)6 5168 2250

E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com