Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geldt voor alle money transfers vanaf 1 juli 2008

GWK Travelex stapt over op Western Union Money Transfers

Diemen, 30 juni 2008 - Vanaf 1 juli verlopen alle money transfers bij GWK Travelex via Western Union Money Transfers. Het gaat hier om het versturen van geld naar en het ontvangen van contant geld uit het (binnen- en) buitenland. Western Union is een wereldwijde financieel dienstverlener met meer dan 335.000 verkooppunten in meer dan 200 landen. Volgens Mirjam Reimers van GWK Travelex is de overstap van MoneyGram naar Western Union gemaakt met het oog op uitbreiding en verbetering van de dienstverlening. " Bovendien vullen we hiermee een gat dat ontstaat door daling van het aantal postkantoren en postagentschappen in Nederland dat money transfers aanbiedt via Western Union."

Western Union is zeer te spreken over de stap van GWK Travelex. Stijn van Brabant: "Het is voor ons de belangrijkste stap op de Nederlandse markt dit jaar. De samenwerking verloopt heel plezierig, omdat alle betrokkenen hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat werkt geweldig. We verwachten dat GWK Travelex stevig met haar money transfers kan groeien. Dit, omdat wij op meer locaties kunnen leveren dan enig andere concurrent."

GWK Travelex zal haar klanten de komende tijd extra informeren over en attenderen op de overstap naar Western Union Money Transfers aan de hand van allerlei promotieactiviteiten.


Noot voor de redactie,