Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Leusden, 2 juli 2008

Federatie Zakenvrouwen en OHRA bezegelen samenwerking

Unieke FZ Creditcard voor de zakenvrouw

Op maandag 30 juni 2008 is de samenwerking tussen Federatie Zakenvrouwen en OHRA een feit. De FZ Card, die vanaf vandaag is aan te vragen en het eerste jaar gratis is voor leden van de bij Federatie Zakenvrouwen aangesloten netwerken, kent vele voordelen. De FZ Card biedt naast een gunstige kredietregeling (zonder onderpand) onder andere een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) en een gunstige pensioenregeling. Alle producten zijn afgestemd op de behoeften van vrouwelijke ondernemers. Ook kent de card een 'toekomstfonds' : bij elke aankoop die de vrouwelijke ondernemer doet, 'betaalt' zij een zelf te bepalen percentage extra, dat vervolgens op haar spaarrekening wordt gestort. Zo wordt ongemerkt een spaarpotje aangelegd.
Daarnaast genieten de leden van de aangesloten netwerken van verschillende kortingen die door loyaltypartners via de FZ Card worden aangeboden. Op deze wijze geeft ook de FZ Card invulling aan de visie van Federatie Zakenvrouwen: het stimuleren van levenslange, economische zelfstandigheid voor vrouwen.
Federatie Zakenvrouwen, OHRA en PaySquare presenteren de creditcard voor zakenvrouwen

Federatie Zakenvrouwen
Onze visie
Het stimuleren van levenslange, economische zelfstandigheid van vrouwen. Onze missie
Door belangen te behartigen van ondernemende vrouwen en een spreekbuis te zijn in de politiek, het bedrijfsleven, de zorg, de maatschappij en de wetenschap streeft Federatie Zakenvrouwen naar een verandering in het maatschappelijk denken ten aanzien van de arbeidsparticipatie van vrouwen.

Meer informatie: www.federatiezakenvrouwen.nl
Ook kunt u bellen met de coördinator externe communicatie: Lyanne Metz, 06 - 2341 3806
E-mail: externecommunicatie@federatiezakenvrouwen.nl