Nieuwe kookwinkel voor de hobbykok


Cookstore.be

BRUGGE, 20080630 -- Hobbykoks hebben er vanaf vandaag een vast internetadres bij : Cookstore.be. De website is een Belgische e-commercewinkel met een uitgebreid assortiment kookartikelen en accessoires, waaronder een complete barbecue-lijn, messen, wokpannen, klein keukengerief, enz... Cookstore.be verkoopt topmerken zoals Jamie Oliver, Chroma, Ken Hom, Swiss Diamond, Point-Virgule, enz.

Barbecue-fanaten vinden op Cookstore.be het complete assortiment van Point-Virgule BarBcue, ontwikkeld door Peter De Clercq, de wereldkampioen grillen. Van handige barbecue-accessoires tot lekkere smaakstix en barbecue-kruiden (waaronder de nieuwe wijnranksnippers en Jack Daniels
houtsnippers voor het vuur).

Nieuw is de ecologische bamboe-lijn van Point-Virgule Bamboo met mooie slakommen en snijplanken. Verder verkoopt Cookstore.be ook de gloednieuwe Curve koekenpkan met een ergonomisch design waardoor pols en arm minder belast worden. De Curve pannen zijn pas later deze zomer leverbaar, maar kunnen nu reeds in voorverkoop worden besteld. Zo krijgen hobbykoks als eerste die Curve thuis gestuurd...

Ook fans van Jamie Oliver kunnen terecht op Cookstore.be waar we een uitgebreide reeks producten van de Engelse topkok aanbieden. Daarnaast verkoopt de webwinkel de wokpannen en woksets van Ken Hom en de messen van Chroma, waaronder de populaire reeks "Type 301 design by F.A. Porsche".

De webwinkel is te bereiken via www.cookstore.be

Betalen kan veilig en makkelijk online met alle gangbare betaalmiddelen waaronder Visa, Mastercard, ING Homebank, KBC Online, Dexia, iDeal (voor Nederlandse klanten) en zelfs Paypal. De levering aan huis wordt door een koerierbedrijf verzorgd.





Ingezonden persbericht