Deelgemeente Charlois Rotterdam

Wouter Hamel en Boris treden gratis op in Charlois!

Van vrijdag 4 juli tot en met zondag 6 juli pakt Charlois groots uit met een gratis jazzfestival. Het programma op Zuid maakt deel uit van North Sea Round Town, een spin off festival van North Sea Jazz.

In het weekend voor North Sea Jazz organiseert deelgemeente Charlois een weergaloos jazzprogramma. Het gratis festival in Charlois begint vrijdag 4 juli met optredens van een aantal bekende en minder bekende artiesten op een buitenpodium in het Zuiderpark, aan de oostkant van Ahoy. Hier treedt onder meer Boris op. De winnaar van Idols speelt op 4 juli samen met de Auratones. Verder staan die avond hiphop, latin en andere verrassingen op het programma.

Zaterdag 5 juli worden er workshoppresentaties en optredens gehouden in winkelcentrum Zuidplein. In de avonduren is er een uniek concert van de TPG Harmonie en de beste trompettist van Nederland: Eric Vloeimans in de Oude Kerk aan de Charloisse Kerksingel.

Zondag 6 juli treden twee zwaargewichten op in de historische omgeving van de Charloise Kerksingel in Oud-Charlois. Op een buitenpodium zijn concerten van achtereenvolgens Hans Dulfer en Wouter Hamel. Ook in de deelgemeenten Feijenoord en IJsselmonde zijn optredens te beluisteren i.k.v. Jazz op Zuid. Alle optredens zijn gratis! Meer informatie: www.jazzopzuid.nl. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Wouter Hamel en Bori_2207066]
---

Deelgemeente Charlois, 24-06-2008