Gemeente Wijdemeren


Alcoholverbod Zomerspektakel

Tijdens het Zomersprektakel op 4 en 5 juli geldt een alcoholverbod voor de Blijklaan en achterliggend recreatie/natuurgebied en strand in Nederhorst den Berg.

Er mogen niet alleen geen alcoholhoudende dranken worden genuttigd, ook is het verboden om aangebroken flessen of blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Vorig jaar was er overlast van jongeren die zich op deze plekken indronken. De politie ziet toe op de naleving van het verbod.

Afsluiting parkeerplaatsen
In verband met het Zomerspektakel op 3 t/m 7 juli zijn de parkeerplaatsen op de Blijklaan (voor de Spot en van de sporthal) op die dagen voor alle verkeer gesloten.

Afsluiting wegen Nederhorst den Berg op zaterdag 5 juli In verband met het houden van een jaarmarkt/kindervrijmarkt in Nederhorst den Berg zijn op zaterdag 5 juli 2008 tussen 08.00 en 18.00 uur de Blijklaan en de Overmeerseweg tussen nummer 79 en de politiepost afgesloten voor alle verkeer.

Afsluitingen in Nederhorst den Berg op zondag 6 juli In verband met de sprint-triatlon in Nederhorst den Berg zijn de volgende wegen/kruisingen en parkeerterreinen afgesloten op zondag 6 juli 2008 tussen 13.00 en 16.00 uur: de Voorstraat tussen de Reeweg en de Brilhoek; de Brilhoek; de Torenweg; de Eilandseweg tussen de Torenweg en de verbindingsweg Dammerweg en de parkeerterreinen Voorstraat.
(02-07-2008)