Gemeente Valkenswaard

Sportorganisaties presenteren zich in Sportbundel

Sportorganisaties presenteren zich in Sportbundel

Net als vorig jaar zal aan het begin van het schooljaar 2008-2009 de Sportbundel uitgereikt worden aan alle leerlingen van de Valkenswaardse basisscholen. Met deze Sportbundel worden de basisschoolleerlingen geïnformeerd over het lokaal aanwezige sportaanbod.

Afgelopen jaar hebben zo'n 30 sportorganisaties gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zich te kunnen presenteren aan alle Valkenswaardse basisschoolleerlingen. Uit de reacties van de kinderen en hun ouders blijkt de sportbundel een waardevol boekje te zijn voor kinderen die zich willen oriënteren in de sport - en beweeg mogelijkheden.

Vermelding in sportbundel
Ondanks het grote aantal organisaties dat vermeld staat in de vorige sportbundel, blijken er nog steeds organisaties te zijn die hierin niet opgenomen zijn. De besturen hiervan hebben een brief gekregen waarin ze de mogelijkheid geboden wordt om in schooljaar 2008-2009 opgenomen te worden in de sportbundel. Ook de organisatie die afgelopen jaar wel opgenomen zijn hebben een brief ontvangen waarin gevraagd wordt de eventuele wijzigingen en aanpassingen aan te geven, zodat ook komend jaar de juiste informatie bij de Valkenswaardse gezinnen terechtkomt.

Antwoordformulier invullen
Zowel de aanpassingen als nieuwe informatie kan via het antwoordformulier op de website ingevuld en verzonden worden. Ga verder naar het antwoordformulier. Door invulling en terugsturen van dit formulier worden de gegevens GRATIS opgenomen in de sportbundel.

Contact opnemen
Mochten er organisaties zijn die genoemde brief niet hebben ontvangen of vragen over de sportbundel hebben dan kunnen ze contact opnemen met: René Hendrikx, medewerker Buurt-Onderwijs-Sport van de gemeente Valkenswaard op telefoonnummer 2083 469 of e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl.