Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Kennisgevingen Wet milieubeheer

Café-Bar Première: inrichting Hillelaan 15

DEELGEMEENTE
FEIJENOORD
KENNISGEVING WET MILIEUBEHEER
BESCHIKKING
PROJECTNUMMER 401168
ROTTERDAM, 2 juli 2008

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt hierbij bekend, dat van 3 juli tot en met 13 augustus 2008 ter inzage ligt het besluit om maatwerkvoorschriften te stellen op grond van artikel 2.20 van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit). Het betreft Café-Bar Première voor de inrichting aan de Hillelaan 15 in Rotterdam. Voorschrift 2.20 is gericht op het beperken van de geluidhinder vanuit de inrichting.

Inzage
U kunt de beschikking en de overige van belangzijnde stukken van 3 juli tot en met 13 augustus 2008 op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op de volgende plaatsen inzien:

* het kantoor van de deelgemeente Feijenoord, Maashaven O.z. 230 in Rotterdam;

* het kantoor van de DCMR Milieudienst Rijnmond, 's-Gravelandseweg 565 in Schiedam.

Bezwaar
Ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen deze beschikking. Het maken van bezwaar moet gebeuren door het indienen van een bezwaarschrift bij het dagelijks bestuur. Een bezwaarschrift kan worden ingediend gedurende een termijn van zes weken na de datum van verzending van deze beschikking.

Bezwaarschrift
Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient in ieder geval het volgende te bevatten:

* de naam en het adres van de indiener;

* de dagtekening;

* een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

* de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift moet worden gericht aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, t.a.v. DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

Beschikking
De beschikking wordt van kracht met ingang van de dag na het einde van de bezwaartermijn, tenzij vóór deze datum bezwaar is gemaakt en met toepassing van artikel 36 van de Wet op de Raad van State, juncto artikel; 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht, een verzoek is gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dit verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening
Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie
Voor informatie over de beschikking kunt u bellen met de heer H. Smit van de DCMR, via telefoonnummer (010) 246 85 00.