Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging professionalisee

04/07/2008 17:38

Sportlink Services B.V.

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) heeft besloten om de kantoorautomatisering grondig aan te pakken. De automatisering zal de bond verder ondersteunen bij het professionaliseren van de organisatie. Sportlink Services, bekend van de sportgeoriënteerde ledenadministratie- applicaties, zal de kantoorautomatisering gaan verzorgen.

De NKBV heeft met de investering in ICT van Sportlink een voorbeeld genomen aan het KNKV en de KNVB. Alle werkplekken zullen van moderne kantoorautomatisering en een Virtual Private Network (VPN) worden voorzien. De bond heeft ook de intentie om in de nabije toekomst haar 60.000 leden onder te brengen in de Sportlink Bond en de Sportlink Club applicaties.

De bond kan in deze applicatie onder andere de leden- en wedstrijdadministratie, de competitieplanning en de financiële gegevens onderbrengen. Uitwisseling van deze gegevens van de bond naar haar verenigingen is de grote kracht. Zo draagt Sportlink Services zorg voor een geïntegreerde totaaloplossing voor administratieve processen bij sportorganisaties.





http://WWW.SPORTLINK.COM