Katwijk

Jongen aangereden

Vrijdag 4 juli vond om 12.00 uur een aanrijding plaats op de Parklaan. Een 7 jarige jongen uit Katwijk liep van achter een bestelbus de weg op. Een 44 jarige automobiliste uit Alschwill zag de jongen achter de bestelbus lopen en reed al langzaam. Toen hij plotseling overstak week zij uit, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De jongen werd voor controle overgebracht naar het LUMC.

Leiden Aanhouding na diefstal fiets

De politie heeft donderdagavond 3 juli een 28 jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. Surveillerende politiebikers zagen de verdachte met de fiets lopen over de Middelweg ter hoogte van de Hooglandsekerk. De verdachte tilde de zo goed als nieuwe fiets bij de bagagedrager op omdat het rijwiel nog afgesloten was. De eigenaresse was in de buurt in een horecagelegenheid aan het eten terwijl haar fiets werd gestolen. Zij werd van de diefstal en de aanhouding op de hoogte gesteld door een medewerker van de horecagelegenheid.

Alphen aan den Rijn Bromscooter onderuit

Een 17 jarige scooterbestuurder uit Alphen aan den Rijn is vrijdagmorgen 4 juli met zijn rijwiel onderuit gegaan op de Tolstraat. De Alphenaar reed over een losliggende stoeptegel waarna één zijde omhoog kwam en tegen de onderzijde van de bromscooter vastsloeg. De scooter schoot hierdoor omhoog waarna de Alphenaar ten val kwam. Hij werd met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen/schouder overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

--- einde berichten ---