Ingezonden persbericht


Persbericht

Kelly Services legt meer focus op HR-oplossingen met

Kelly Outsourcing & Consulting Group

Den Haag, 4 juli 2008 Kelly Services, wereldwijde speler op het gebied van Human Resources, gaat op de Nederlandse markt meer nadruk leggen op het aanbod van HR-oplossingen, via haar divisie Kelly Outsourcing & Consulting Group. Verschillende staffing expertises zijn binnen de Kelly Outsourcing & Consulting Group opgenomen zodat een compleet pakket (ondersteunende) HR-diensten kan worden aangeboden.

Het is steeds moeilijker om op het juiste moment de juiste mensen te vinden vanwege de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Kelly Services biedt een aantal expertises aan die organisaties kunnen ondersteunen bij het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-issues en het verlichten van de werkdruk op de HR afdeling. Bovendien leveren deze expertises het voordeel van onder andere directe en indirecte kostenbesparingen.

De in meer dan 60 jaar opgebouwde wereldwijde kennis en ervaring op HR-gebied heeft Kelly Services geconcentreerd binnen één divisie.

Expertises die de Kelly Outsourcing & Consulting Group biedt zijn:

à Recruitment Process Outsourcing Het volledig of gedeeltelijk uitbesteden van recruitment;

à Business Process Outsourcing Het uitbesteden van volledige staffing en operationeel management van de werkzaamheden en/of afdelingen die niet tot de kerntaken behoren van organisaties;

à Contingent Workforce Outsourcing Wereldwijde oplossingen voor het management van leveranciers;

à HR Consulting - Adviezen personeelsbeleid.

Ook in Nederland worden steeds meer diensten uitbesteed aan externe partijen. Deze ontwikkeling wordt veroorzaakt door de toenemende verwachtingen van HR-afdelingen waar het gaat om het inrichten en uitvoeren van HR-strategie en beleid. Men wil niet alleen snelheid, flexibiliteit en kwaliteit bij het inrichten van bedrijfsprocessen en de daarbij behorende personeelsinvulling. Bedrijven willen nu ook weten wat de inzet van HR-beleid daadwerkelijk oplevert. Kelly Outsourcing & Consulting Group biedt op het vlak van (her)inrichten van HR-strategie, -beleid en uitvoering, de kennis en expertise die bedrijven graag willen integreren.

Dick Vleesenbeek, Business Development Director EMEA van de Kelly Outsourcing & Consulting Group: Accountability is belangrijk op vele niveaus binnen organisaties zoals het managementniveau. Organisaties hebben behoefte aan duidelijk omschreven waarden die te meten zijn. Deze laten zien wat return on investment ROI- is van elk initiatief op het gebied van staffing en recruitment. De meetwaarden kunnen helpen bij het verkleinen van risico s waar de HR-markt mee te maken heeft.

Service Level Agreements zijn daar een goed voorbeeld van; deze zijn steeds objectiever en transparanter geworden , aldus Vleesenbeek. Ook leveranciers vragen om verantwoording. Zo is bijvoorbeeld het inzetten van flexibel personeel (contractanten), consultants en freelancers een aanzienlijk aandeel geworden van de strategie van veel organisaties. Dit is nodig om een meer flexibel en kosteneffectief personeelsbestand te realiseren op wereldwijde basis. Door dit flexibele personeelsbestand met succes door de gehele organisatie te leiden, zullen financiële en operationele doelstellingen kunnen worden behaald. Hierbij is te denken aan kostenbesparingen; wanneer een organisatie niet in staat is het personeelsbestand juist te beheren, kan dit resulteren in een toename van kosten en risico s en een afname van kwaliteit en compliance. Kelly Outsourcing & Consulting Group kan door middel van haar expertises organisaties helpen dit te voorkomen.

Kelly Services, Kerkplein 3, 2513 AZ DEN HAAG

Telefoon: 070 426 28 00, website: www.kellyservices.nl,

website Kelly Outsourcing & Consulting Group: www.kellyocg.com

Over Kelly Services

Als wereldwijde speler op het gebied van Human Resources, richt Kelly Services zich op werving en selectie van tijdelijk en vast personeel, on-site management en HR-oplossingen. Vertegenwoordigd in 37 landen wereldwijd, waaronder Nederland met 22 locaties, staat Kelly Services in de top-5 van s werelds grootste uitzendorganisaties.

Kelly Services biedt personeelsoplossingen en -diensten voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals: accountancy en finance, call center, kantoorservices, marketing, ICT, (lichte) industrie, techniek, wetenschap en farmacie, onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast zijn er drie business units voor personeelswerving binnen enkele specifieke markten: Kelly Information Technology Resources, Kelly Financial Resources en Kelly Scientific Resources. HR-oplossingen worden via de divisie Kelly Outsourcing & Consulting Group aangeboden.

Over Kelly Outsourcing & Consulting Group

Gesteund door de kracht en de traditie van de Kelly® -naam, brengt Kelly Outsourcing & Consulting Group meer dan 60 jaar ervaring met zich mee bij de ontwikkeling van HR initiatieven van de opdrachtgever en levert uitvoerige ondersteuning bij HR behoeftes.

Als een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel van de Kelly Outsourcing & Consulting Group, is Kelly HR-Consulting een wereldwijde strategische partner en voorziet in raadgevende human capital oplossingen die kritieke, zakelijke doelstellingen aanpakken. Onze consultants ontwikkelen en leveren vernieuwende projecten en oplossingen in personeelsstrategie, wereldwijde mobiliteit, training en opleiding. Daarnaast leveren wij ervaren, gespecialiseerde experts voor alle HR-functies op een interim-basis.

Meer informatie over Kelly Outsourcing & Consulting Group: www.kellyocg.com

________________________________________________
Voor redactionele informatie:

Influx PR Suzanne Weuring/ Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: kellyservices@influx-pr.com

Pb0408