KPN NV


KPN initieert aanleg glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Pollux in Klazienaveen

Den Haag, 4-7-08

KPN is gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor ondernemers op bedrijventerrein Pollux in Klazienaveen. Via het glasvezelnetwerk kunnen bedrijven de nieuwste en snelste ICT-oplossingen gebruiken. KPN realiseert het netwerk in samenwerking met zijn lokale partner InBusiness Telecom B.V. Naar verwachting worden de eerste ondernemers in augustus aangesloten.

De ondernemers op het bedrijventerrein beschikken met het glasvezelnetwerk over een toekomstvaste infrastructuur die alle ICT-toepassingen ondersteunt zoals internet, telefonie en videoconferencing. Met glasvezel beschikken ondernemers over een razendsnelle verbinding tegen relatief lage kosten. Bovendien kunnen ze hiermee zware online applicaties gebruiken. Door de betrouwbaarheid en de hoge bandbreedte is glasvezel ook bijzonder geschikt voor camerabeveiliging op afstand. Kwalitatief hoge beelden worden moeiteloos verstuurd naar een Particuliere AlarmCentrale (PAC) of de ondernemer zelf.

Het glasvezelnetwerk biedt altijd dezelfde hoge snelheid, onafhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Binnenkort lanceert KPN ook bellen via deze glasvezelverbinding. Bedrijven kunnen hun huidige telefooncentrale blijven gebruiken met behoud van nummers en functionaliteiten.

Ondernemers van het bedrijventerrein die interesse hebben in een glasvezelverbinding, kunnen terecht bij KPN business partner InBusiness Telecom B.V. of bij hun accountmanager van KPN.

Over InBusiness Telecom B.V.

InBusiness Telecom is opgericht in 2002 en levert professionele oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van telefonie, datacommunicatie en automatisering. Daarnaast adviseert InBusiness Telecom B.V. haar klanten over de implementatie en het onderhoud van de diverse bedrijfscommunicatiesystemen. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan daarbij voorop.

Kijk voor meer informatie op www.inbusinesstelecom.nl.