SABIC Europe verlengt Managed Services contract met Valid


Continuering van de dienstverlening vormt basis voor vernieuwde samenwerking

EINDHOVEN, 20080704 -- SABIC Europe heeft het Managed Services contract met Valid verlengd tot 1 januari 2010. Valid zal de Servicedesk, Local Support en Server Maintenance diensten leveren. In totaal zullen ruim 4.000 eindgebruikers in Europa worden ondersteund.

In het nieuwe contract zijn een aantal veranderingen doorgevoerd ten opzichte van de dienstverlening die sinds april 2005 door Valid wordt geleverd. Een belangrijke verandering is de manier waarop de kwaliteit van de dienstverlening beoordeeld zal gaan worden. Het nieuwe contract is gericht op wat SABIC Europe en Valid met hun samenwerking willen bereiken, terwijl het vorige contract meer gericht was op wat er gedaan moest worden. De gebruikelijke en traditionele Key Performance Indicatoren zijn in het nieuwe contract dan ook vervangen door gezamenlijk te bereiken doelen. Doelen die gericht zijn op het vergroten van zaken als klanttevredenheid, efficiency en proactiviteit.

Met deze nieuwe contractvorm sluit de dienstverlening van Valid naadloos aan bij de veranderde wensen van SABIC Europe en is een goede basis gelegd voor de samenwerking in de komende jaren.

------------------------------------------------------------

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. De ervaren professionals van Valid adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van Tailor-made Software, Business Intelligence en Infrastructures. Valid telt op dit moment 300 medewerkers en heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

Over SABIC Europe:
SABIC Europe (Sittard) is een dochterbedrijf van SABIC dat verantwoordelijk is voor alle SABIC-activiteiten op het gebied van polymeren en basischemicaliën in Europa en ongeveer 3.300 werknemers in dienst heeft. SABIC heeft een Europees netwerk van verkoopkantoren, logistieke centra en drie petrochemische bedrijfsterreinen: in Geleen (Nederland), Teesside (Verenigd Koninkrijk) en Gelsenkirchen (Duitsland). SABIC Europe produceert 3 miljoen ton polyolefinen per jaar en 5,7 miljoen ton basischemicaliën, voornamelijk voor de Europese markt.

Over SABIC:
SABIC heeft haar hoofdkantoor in Riyadh (Saoedi-Arabië) en is een van de top-10 petrochemische bedrijven wereldwijd. Het is het grootste, niet op olie gebaseerde, chemieconcern in het Midden Oosten.





Valid