ASICS lanceert Olympische website


HOOFDDORP, 20080704 -- Daags na de officiële Teamoverdracht Beijing 2008 lanceert ASICS met het oog op de naderende Olympische Spelen een speciale Olympische website: www.asics.nl/beijing. In tegenstelling tot veel andere sites over de Olympische Zomerspelen staan op de site van ASICS niet prestaties en medailleklassementen centraal, maar is "sound mind, sound body" de boodschap: het bereiken van een gezonde geest in een gezond lichaam, door middel van sport. Deze boodschap sluit perfect aan bij Olympische gedachte van Pierre de Coubertin, geestelijke vader van de moderne Olympische Spelen.

Pelle Rietveld
Tijdens de Olympische Spelen staan er op de site iedere dag nieuwe blog posts, video's, columns en andere leuke items. Eén van de columnisten is tienkamper Pelle Rietveld (PR 7955 punten). Pelle is niet alleen een begenadigd atleet, maar ook een talentvol schrijver. Op humoristische wijze zal hij zijn licht laten schijnen over alles wat met Beijing te maken heeft. Verder vind je er interviews en andere updates vanuit de ASICS lounge in Beijing.

Olympische outfit
Tijdens de Olympische Spelen staan er op de site iedere dag nieuwe blog posts, video's, columns en andere leuke items. Ook vind je er interviews met atleten en andere updates vanuit de ASICS lounge in Beijing. Natuurlijk lees je op de site alles over de officiële outfit van het Nederlands Olympisch team en over de Olympische kleding en accessoires die te koop zijn. Dagelijks zijn er met de Olympic leuke Olympische items te winnen.

Official supplier
Sinds de Olympische Winterspelen van Lillehammer (1994) is ASICS al als official supplier verbonden aan het NOC*NSF. Voor het Nederlands Olympisch en Paralympisch team ontwikkelde ASICS specifieke kleding, waarbij in hoge mate rekening is gehouden met de plaatselijke hoge temperaturen en de hoge vochtigheidsgraad





ASICS Benelux