TROS

Afdeling Marketing & Communicatie

Hilversum, 01-07-2008

Televisie

JAN KEIZER: EEN LEVEN NA BZN

Uitzending vanaf vrijdag 4 juli

Nederland 1 - 21.30 uur

JAN KEIZER: RASARTIEST, VADER EN OPA

Na de afscheidstour van BZN genoot Jan Keizer met familie en vrienden van een welverdiende vakantie aan het Gardameer in Italië. Eenmaal tot rust gekomen, begon het toch weer te kriebelen... En dus gaat Jan Keizer als soloartiest aan de slag. Dat doet hij niet stilletjes achteraf, maar onder het oog van de camera.

In zijn eigen reallifesoap JAN KEIZER: EEN LEVEN NA BZN, die de TROS vanaf vrijdag 4 juli uitzendt, geeft hij een uniek kijkje in zijn persoonlijke leven.

De kijker maakt kennis met de mens Jan Keizer, maar ook met zijn familie en vrienden: zijn vrouw Marie, broer Ton, en niet te vergeten dochter Nelly, waarmee Jan een duet opgenomen heeft voor zijn nieuwe soloalbum.

Hoe gewoon kan het leven van een ster zijn? Heel gewoon eigenlijk! Een kwetsbare Jan Keizer presenteert in zijn eentje zijn soloalbum aan de wereld. Een zanger zonder band, maar met de steun van familie en vrienden. De reallifesoap van Jan Keizer volgt de rasartiest in zijn poging om zelfstandig de top te bereiken, maar laat ook de andere kant zien. De vader die zijn dochter helpt haar huis te verbouwen. De opa die met zijn kleinkinderen speelt. De man die hand in hand met zijn vrouw Marie over de kade wandelt. De hobbyist die liefdevol zijn Koi-karpers voert. Kortom: Jan Keizer totaal!

Meer info over Jan Keizer en andere Nederlandse artiesten op www.sterren.nl




TROS