Mojo Concerts

Nelly Furtado debuteert in buitenlucht

Iedereen die bij het optreden van Nelly Furtado in Amsterdam was vorig jaar werd prettig verrast door de simpelheid van de show. Geen tientallen verkleedpartijen en moeilijke danspartijen, maar een concert waarin de nadruk werd gelegd de op muzikaliteit en veelzijdigheid van de Canadese ster. Uptempo hits als Man Eater en Promiscuous Girl werden afgewisseld met de nodige rustpunten.

Met haar innemende persoonlijkheid en dito muziek weet La Furtado iedereen in te pakken: of ze nou op Lowlands, Pinkpop of in een zaal staat, altijd weet ze met haar onweerstaanbare charmes alle aanwezigen voor zich te winnen. Met het komende optreden in Amsterdam debuteert het popprinsje in de buitenlucht van Amsterdam. Zou ze hopelijk deze keer ook weer kiezen voor een show zonder toeters en bellen?

Kijk voor meer info op de officiële festivalsite van Live at Westerpark.

Vrijdag 4 juli 2008
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 5 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.