Ingezonden persbericht


Persbericht

2 juli 2008

FINALISTEN STUDENT OF THE YEAR TE GAST BIJ GIEL BEELEN

Aanstaande vrijdag, 4 juli, zullen de 6 finalisten van de Student of the Year verkiezing maar liefst 2 maal te gast zijn in het programma van Giel Beelen op radio 3FM. 's Ochtends zijn ze te gast in GIEL; 's nachts zullen ze als reporter optreden tijdens het programma NachteGiel. De 2 studenten die volgens Giel Beelen de beste reportage hebben gemaakt, verdienen 500 extra stemmen.

Sinds eind mei strijden studenten uit heel Nederland om de titel Student of the Year 2008. De 6 studenten die door middel van online stemmen de finale hebben weten te bereiken zijn: Leon Hoevenaars uit Breda Esther Weijkamp uit Den Bosch Hans Klis uit Leiden Daniella van Duren uit Zwolle Alain Nillesen uit Rotterdam Carola Meijer uit Leeuwarden

De studenten zullen vrijdagnacht verslag doen van het 5 Days Off festival, dat op 4 verschillende locaties in Amsterdam plaats zal vinden.

STUDENT OF THE YEAR

De Student of the Year verkiezing is dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains en beauty combineert. HBO en WO studenten uit heel Nederland konden zich op www.studentoftheyear.nl inschrijven voor de verkiezing, door een eigen profiel online te zetten. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis en uiterlijke schoonheid. Thema van dit jaar is 'Glitter & Glamour'. De bekendmaking van de Student of the Year 2008 vindt plaats op donderdag 10 juli in Club Odeon, Amsterdam.

OVER STUDENTEN.NET

Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 224.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.