Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Bilderbergtoernooi dit jaar van 5 tot en met 11 juli

Het Bilderbergtoernooi in Oosterbeek wordt dit jaar gespeeld van 5 tot en met 11 juli. Dit toernooi is bedoeld voor senioren (50+) en veteranen (60+). Er wordt in een gemeenschappelijke groep gespeeld om het senioren- en veteranenkampioenschap van Nederland. Het toernooi telt zeven ronden Zwitsers.

Naast de kampioensgroep zijn er de open groepen, die vijf ronden Zwitsers tellen. Deze groepen spelen van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juli.

Voor alle groepen geldt dat het speeltempo 40 zetten in twee uur plus een uur voor de rest van de partij bedraagt. Alle ronden beginnen om 12.30 uur, de slotdag echter al om 10.30 uur. De speellocatie is als vanouds Hotel de Bilderberg, Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek. De kosten bedragen EUR 30,- voor leden van de KNSB en EUR 35,- voor niet-leden die in Nederland wonen.

Inschrijving voor het toernooi is mogelijk via de website van het toernooi www.bilderbergschaaktoernooi.nl. Daar vindt u ook gedetailleerde toernooi-informatie. Vragen per email kunnen naar bilderbergschaaktoernooi@chello.nl.

---