Pijnacker-Nootdorp


Samen uit samen thuisdag

De Samen uit samen thuisdag wordt dit jaar op 5 juli georganiseerd.

Het is een dag waarop we inwoners kunnen laten zien wat Pijnacker-Nootdorp te bieden heeft op het gebied van sport en spel (in De Viergang) en kunst en cultuur (in CulturA).

De enthousiaste deelname van sportverenigingen bleek vorig jaar het recept voor succes. De dag blijkt voor de verenigingen een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier contact te leggen met inwoners en nieuwe leden te werven. Ook dit jaar willen we graag samen met u een aantrekkelijk programma aanbieden. Doet u (weer) mee? U vindt meer informatie over deze dag in de uitnodiging (PDF 1,2 MB) van de burgemeester, die in maart naar alle verenigingen en organisaties in onze gemeente is verstuurd.

Dus wilt u ook een korte demonstratie geven, binnen of buiten, misschien met de kampioenen van uw vereniging? Wilt u een stand bemannen? Een promotieclip vertonen? Een workshop geven? Een workshop aanbieden? We vernemen graag uw ideeën! Dan kijken we samen hoe we die waar kunnen maken.

We zijn inmiddels bezig met het opstellen van een concept-programma. Daarom horen wij graag op korte termijn van u. Liefst vóór vrijdag 11 april. Stuur uw reactie naar sustdag@commsa.nl