Stadsbelangen Mestreech

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli a.s. zal het jaarlijks straatfeest plaatsvinden aan de Varensdaal. Het 21e straatfeest, georganiseerd door stichting Dalenfeest, kent als motto: Ons familiefeest!

Al 20 jaar gaat de zomerschoolvakantie in De Heeg van start met het straatfeest aan de Varensdaal. Voor velen is het straatfeest de "warming-up" van een welverdiende vakantie. Tijdens deze 21e editie zal het ludiek -sportief- vermaak voor jong en oud weer onderdeel uitmaken van het programma. Daarnaast heeft de organisatie opnieuw een aantal "Mestreechter sterre" weten te strikken voor het muzikaal entertainment. Op zaterdagavond tijdens het zomeravondtreffen zal Eric Ghelen een mini concert geven. Tijdens de familiedag is het de beurt aan Hub Adriaens en daarnaast staat nog een mistery-duo op het programma.. Voor de jeugd zal een springkussen en het straattekenen niet ontbreken.

De stichting Dalenfeest organiseert het traditionele straatfeest in de Varensdaal vanuit de doelstelling om bewoners van De Heeg -en de bewoners van de "Dalen" in het bijzonder- tijdens een gezellig weekend nader met elkaar te laten kennis maken. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het bevorderen/in stand houden van het sociaal contact binnen de wijk/buurt.

De medewerking van de directie van basisschool De Kring, de gemeente Maastricht en de exploitant van Sportcafé De Heeg hebben het mogelijk gemaakt de organisatie van het 21e Dalenfeest te realiseren evenals het faciliteren door drankenhandel Koekkelkoren en adviesbureau J.M.A.F. Steijns. Echter het support van de bewoners in de Varensdaal / Vonkendaal en naaste omgeving hebben het mogelijk gemaakt het Dalenfeest te laten uitgroeien tot een vaste traditie in De Heeg. Vandaar dat de organisatie ook dit jaar weer een beroep doet op uw medewerking van de bewoners. Heeft u vragen en/of klachten laat dit dan even weten. Maar de beste support is natuurlijk uw aanwezigheid tijdens het Dalenfeest

Secretariaat Dalenfeest : Vonkendaal 17 6228JM Maastricht, telefoon 043-3611834


---- --