Pijnacker-Nootdorp


datum 29 mei 2008

Uitnodiging voor alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp

Samen uit samen thuis' dag op zaterdag 5 juli

Mag ik u allen uitnodigen om samen met mij de `Samen uit samen thuis' dag te vieren op zaterdag 5 juli, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het is een dag voor en door inwoners met een bijzonder en feestelijk programma.

"Alle inwoners zijn welkom en de nieuwste inwoners zijn onze speciale gasten", vertelt burgemeester Rik Buddenberg.

De 'Samen uit samen thuis dag' is een dag waarop Pijnacker-Nootdorp laat zien wat zij te bieden heeft op het gebied van sport, kunst, cultuur en vrijwilligerswerk. Het wordt een dag vóór en dóór inwoners. Een dag waarop u informatie, nieuwe contacten en ideeën kunt opdoen, zodat u zich hier thuis gaat voelen en thuis blijft voelen. De eerste 'Samen uit samen thuis dag' in 2007 was een groot succes, waarmee een jaarlijkse traditie is geboren.

Samen met vrijwilligers van verenigingen en organisaties bieden we u dit jaar een gevarieerd programma aan. In sportcentrum de Viergang in Pijnacker vindt u een verenigingenmarkt en spetterende sport- en speldemonstraties. Jong en oud kunnen gratis deelnemen aan leuke workshops en voor de kinderen zijn er allerlei spellen. In cultureel centrum CulturA in Nootdorp geven professionals én amateurs gratis workshops en theatervoorstellingen. U kunt er genieten van muziek en kennismaken met tal van verenigingen. Er is van alles te beleven. Ook voor de kleintjes.

De burgemeester sluit zijn verhaal af met een "Graag tot ziens op zaterdag 5 juli van 11.00 tot 17.00 uur".

De komende weken leest u meer over de `Samen uit samen thuis dag' in deze krant.