Provincie Utrecht

Onderhoud Provincialebrug Vreeland

27-6-2008 -

5-6 juli 2008: Afsluiting en omleiding

Vanaf zaterdagavond 5 juli tot en met zondagochtend 6 juli 2008 voert de provincie Utrecht reparatiewerkzaamheden uit op en rond de Provincialebrug in Vreeland, gelegen in de provinciale weg N201. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de N201 volledig worden afgesloten tussen de Singel en de Raadhuislaan. De brug zal tevens gestremd zijn voor het scheepvaartverkeer.

Werkzaamheden
In het weekend van 5 juli verhelpt de provincie Utrecht een aantal defecten aan de brug. Deze defecten veroorzaken een hoop verkeerslawaai als er auto's over de brug rijden. Hoewel wij de overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kunnen bewoners in de omgeving van de brug last hebben van het lawaai als gevolg van de werkzaamheden. Als de klus is geklaard, zal het verkeer op de brug echter aanzienlijk minder geluidsoverlast veroorzaken dan in de huidige situatie.

Afsluiting
Vanaf zaterdagavond 5 juli, 21:00 uur t/m zondagochtend 6 juli, 06.00 uur is sprake van een volledige afsluiting van de N201 tussen de Singel en de Raadhuislaan in Vreeland.
We denken dat we de klus in één avond en nacht kunnen klaren. Mocht dit niet lukken dan maken we de werkzaamheden af in de daaropvolgende avond en nacht, ook weer tussen 21:00 en 06:00 uur.

Bereikbaarheid en omleidingsroutes

* De N402 blijft bereikbaar.

* Aanwonenden kunnen hun huis blijven bereiken.
* Het verkeer vanaf de A2 richting Hilversum wordt omgeleid via de N402, de N403 richting Loosdrecht en via 's Graveland weer terug naar de N201.

* Het verkeer vanaf Hilversum wordt vice versa omgeleid.
* Voor fietsers en voetgangers wordt een aparte, korte omleidingsroute ingesteld.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon 030 - 258 3319