Gemeente Den Haag

Nachtafsluitingen Utrechtsebaan

De Utrechtsebaan, het laatste deel van de A12 van Utrecht naar Den Haag, wordt in de maand juli grondig geïnspecteerd.

De in 1976 aangelegde baan krijgt in drie weekenden een 'röntgenscan'. De resultaten van de scan moeten eventuele zwakke plekken onder het wegdek zichtbaar maken. Op basis hiervan besluit de gemeente op welke termijn groot onderhoud noodzakelijk is. De inspecties worden 's nachts uitgevoerd en hebben consequenties voor het verkeer. Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid via de A4 en N14.

Afsluitingen
De inspecties worden in delen uitgevoerd, waarbij telkens één rijrichting beschikbaar blijft:

* In de nacht van vrijdag op zaterdag 5 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Den Haag, tussen afrit 4 (Voorburg/Binckhorst) en de Benoordenhoutseweg voor al het verkeer afgesloten.

* In de nacht van zaterdag op zondag 6 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Den Haag, tussen afrit 2 (Den Haag centrum) en de Benoordenhoutseweg voor al het verkeer afgesloten.

* In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Utrecht, tussen de Benoordenhoutseweg en toerit 4 (Voorburg/Binckhorst) voor al het verkeer afgesloten.

* In de nacht van zaterdag op zondag 13 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Utrecht, tussen de Benoordenhoutseweg en toerit 2 voor al het verkeer afgesloten.
* In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Den Haag, tussen afrit 4 (Voorburg/Binckhorst) en de Benoordenhoutseweg voor al het verkeer afgesloten.

* In de nacht van zaterdag op zondag 20 juli tussen 00.30 uur - 07.30 uur is de Utrechtsebaan richting Utrecht, tussen de Benoordenhoutseweg en toerit 4 (Voorburg/Binckhorst) voor al het verkeer afgesloten.

Meer informatie
Actuele informatie is te vinden op www.denhaag.nl/bereikbaarheid