Luchtfietsen met Rabobank

01/07/2008 17:17

Rabobank Nederland

Dit jaar, tijdens de Tour de France, trekt Rabobank samen met Radio 10Gold het land in met het RaboTourevent. Het event zal 20 Nederlandse steden aandoen. De start is op zaterdag 5 juli in Nijmegen en de finish is op zondag 27 juli in Amsterdam. Radio 10Gold verzorgt de muzikale omlijsting. De exacte locaties en tijdstippen zijn te vinden op www.rabosport.nl

Tijdens het RaboTourevent is op grote schermen de Touretappe te volgen. (Oud) renners geven commentaar. Men kan luchtfietsen, dat wil zeggen op een fiets plaatsnemen en door hard te trappen maximaal 12 meter verticaal de lucht in gaan. Ook kan men virtueel meefietsen in een etappe en zo zijn eigen tourfilmpje maken die je via je (Rabo)mobiel aan je vrienden en bekenden kunt sturen. Men kan ook aan zijn conditie werken op spinningfietsen. Er zijn kinderactiviteiten zoals een groot springkussen. Een kennisquiz en bidonwerpen waar je leuke prijzen mee kunt winnen.

Het RaboTourevent verschijnt achtereenvolgens in: Nijmegen; Apeldoorn; Rotterdam; Ede; Utrecht, Weert; Enschede; Den Bosch; Den Haag; Arnhem; Breda; Almere; Emmen; Amersfoort; Leiden; Haarlem; Dordrecht; Maastricht; Zwolle en Amsterdam.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.rabobank.com