Ingezonden persbericht

MEIDENGROEP KUS TREEDT ZATERDAG 5 JULI OP IN EXPEDITIE ECODROME ZWOLLE

Themapark verwacht drukke zomer met onder meer Expeditie Avonden

Zwolle, vrijdag 27 juni 2008 - Het zijn drukke tijden in Expeditie Ecodrome Zwolle. Nog maar net bekomen van de opening van het gloednieuwe Darwin Avontuur door 'Willem Wever', staat er alweer een nieuw evenement op het programma. Zaterdag 5 juli brengt de populairste meidengroep van Nederland, KUS, een bezoek aan het themapark. Speciaal voor alle bezoekers geven zij een optreden, met onder meer de hits 'Het topje van mijn zus' en 'KUS gaat los'. Na het optreden volgen op alle zaterdagavonden in juli Expeditie Avonden.

Op zaterdag 5 juli zullen de meiden van KUS een spetterende muziekshow verzorgen voor alle bezoekers van Expeditie Ecodrome Zwolle. Op de parkeerplaats zal deze dag vanaf 11.30 uur een groots muziekspektakel plaatsvinden voor alle kinderen in het park, natuurlijk zijn ook alle ouders welkom. De vier meiden van KUS (Anouk, Fleur, Meike en Monique) hebben in Nederland al een nummer 1 hit gehad met 'Lekker Ding' en hebben dit jaar alweer hun tweede theatertour afgerond. Na het optreden is er nog een speciale kinderdisco en kunnen kinderen en ouders op avontuur in het park. Naast de nieuwe attractie, het Darwin Avontuur, zijn ook alle overige attracties - waaronder de Moerasexpeditie en het Mammoetgraf - deze dag geopend. Om iedereen de kans te geven tijdig aanwezig te zijn bij het optreden, zijn de deuren van het park op deze dag vanaf 09.00 uur geopend.

Expeditie Avonden

Naast het KUS-optreden is er deze zomer nog meer te beleven in Expeditie Ecodrome Zwolle. Op alle zaterdagen in juli gaat het expeditieavontuur na zonsondergang gewoon door, want op deze dagen worden Expeditie Avonden georganiseerd. Tot 21.00 uur kunnen gasten sluipen door de jungle, slangen en spinnen bekijken en genieten van een barbecuemaaltijd in Het Basiskamp. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen twee personen voor de prijs van één het park binnen. Direct na 18.00 uur gaat de barbecue van start. Ook gasten die al voor 17.00 uur naar het park zijn gekomen, zijn welkom op de Expeditie Avond.

Drukke zomer

Op woensdag 25 juni werd het nieuwe Darwin Avontuur geopend door Ewout Genemans, beter bekend als 'Willem Wever'. Vestigingsmanager Wil Woudman: "Met het optreden van KUS, de nieuwe attractie en de Expeditie Avonden hebben we alles in huis om deze zomer een flinke hoeveelheid bezoekers een topdag te bezorgen". Meer informatie is te vinden op www.ecodrome.nl.

---