Ingezonden persbericht

Romantische Markten 2008

Romantiek keert terug op Medemblikker zomermarkten.

Zes zaterdagen lang deze zomer bruist Medemblik weer van de activiteiten. De Romantische Markten keren terug en hebben weer veel van hun oude glans gekregen. Nog niet zo heel uitgebreid als in de absolute gloriedagen van weleer, maar de basis is opnieuw gelegd en er is weer van alles te zien en te beleven!

Op de zaterdagen 5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus van 11.00 tot 17.00 uur worden er evenementen door de STEM georganiseerd op de Nieuwstraat, de Bagijnhof en het Van Hauweningenpark.

Er wordt markt met entertainment georganiseerd met voor elk wat wils!
Op de Nieuwstraat is er warenmarkt, op het Bagijnhof en in het Van Hauweningenpark treft u antiek, curiosa, arts & crafts, boeken en brocante. Daarnaast zijn er nostalgische ambachten te bewonderen. Iedere week minstens tien!

Zo hebben we op vijf juli de volgende ambachten:
Manden vlechten, kralen breien, mutsen maken, poppen maken, klompen beschilderen, glas graveren, stoelen matten, leer bewerken, boekbinden en quilten.

Maar dat is nog niet alles, wekelijks treedt er een West-Friese dansgroep op en voor de kids zijn er activiteiten als schminken en knutselen en ook kinderattracties. De dagen worden afgemaakt door gezellige muzikanten die her en der verspreid een deuntje spelen. Gezellig meedeinen onder het genot van een koel drankje kan op het terras van de ondernemers van Reddy en Rumours in het Van Hauweningenpark.

Kortom, Medemblik is op deze zaterdagen zeker een bezoek waard!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende.