PERSUITNODIGING: Internationaal Polo toernooi in Wassenaar, Pollen trappen op Draf- en Renbaan Duindigt

11/06/2008 09:16

PR Newswire

WASSENAAR, Nederland, June 11 /PRNewswire/ -- Zaterdag 5 en zondag 6 juli 2008 vindt de 15e editie van het Velthuyse & Mulder Orange Polo toernooi te Duindigt plaats. Ook dit jaar zullen internationale topteams met elkaar om de Orange Cup strijden.

Wij nodigen de pers uit om tijdens het evenement plaats te nemen aan een perstafel in de Orange Loge. U wordt hier verwacht op zaterdag 5 juli 2008 om 11:30 uur. Wij ontvangen u in de Orange Polo Loge, aan een gereserveerde tafel, met Champagne en mini patisserie. Daarna volgt de speluitleg en krijgt u een Orange Magazine uitgereikt. Het evenement is inmiddels in volle gang en tijdens de chucka's kunt u genieten van een delicate lunch met Engelse mini sandwiches scones en Eton Mess. Tegen het einde van de dag serveren wij aan tafel nog een uitgebreid Argentijns borrelplateau met Picada's en oesters. Ook ontvangt u van ons een aantal consumptiebonnen voor de drank.

Het is noodzakelijk dat u zich aanmeld voor 27 juni 2008. Het aantal plaatsen is beperkt. Mail uw gegevens naar Robert@hofcatering.nl o.v.v. Pers Polo.

Evenement informatie

Polo Club Wassenaar brengt het absolute topland van het polo, Argentinië, naar Draf- en Renbaan Duindigt. Hoewel het polo zelf natuurlijk voor het meeste spektakel zorgt, worden er ook verschillende andere activiteiten rondom de wedstrijden georganiseerd. Zo komt het publiek tussen de matches door in actie om de losgeslagen pollen terug te trappen. De kinderen vermaken zich ondertussen met pony rijden en een rondleiding door de stallen.

De wedstrijden beginnen op beide dagen om 12:30 en eindigen rond 18:30. Op zaterdagavond is de latino avond: authentieke Argentijnse BBQ, live muziek en DJ's. Dat wordt swingen. Na de uitreiking van de Orange Cup op zondag, wordt het polo weekend traditioneel afgesloten met de Indische Rijsttafel.

De Velthuyse & Mulder Orange Polotoernooi wordt wederom een spectaculair weekend. Voor meer informatie en arrangementen verwijzen wij u graag naar onze website http://www.a-day-at-the-races.nl. De verschillende mogelijkheden staan onder de kop Polo op een rijtje.

Beeldmateriaal kunt u vinden op http://www.adatr.nl/pers.html Noot voor de redactie -