BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 27 juni 2008

PRIMEUR: SENSATION LIVE BIJ BNN ONLINE EN OP TV!

Dance-liefhebbers opgelet: op 5 juli stroomt de Amsterdam ArenA weer vol met tienduizenden witgeklede feestgangers voor Sensation. BNN is er bij en zendt van 00.05 uur tot 03.00 uur op 3 live een verslag uit van dit populaire dancespektakel met adembenemende lichtshows, opzienbarende acts en als hoogtepunt de Megamix. Hiermee heeft BNN een primeur te pakken, het is namelijk de eerste keer dat een registratie van Sensation op TV wordt uitgezonden. Dat is nog niet alles; de thuisblijvers kunnen Sensation tussen 22.00 uur en 07.00 uur via een live-videostream volgen op www.bnn.nl/sensation.

De live tv-uitzending begint met een reportage over de opbouw van de gigantische show. Ook volgt de BNN-crew verschillende bezoekers en DJ's die vertellen over hun verwachting van het dancefeest, dit jaar met als thema Ocean of White. De spectaculaire line up bestaat uit DJ s Chuckie, Felix da Housecat, Fedde le Grand, Laidback Luke, Tocadisco en Marco V.

Om het feest compleet te maken stuurt BNN ook nog eens twee danceliefhebbers naar de andere kant van de planeet: zij mogen oud & nieuw vieren op Sensation in Australië. Wie www.bnn.nl/sensation bezoekt maakt kans op deze bijzondere VIP-trip. Daarnaast is op de site ook nog tot begin augustus de TV-uitzending terug te zien en is de CD Sensation - The Limited Album Edition 2008 voor maar 6 euro exclusief bij BNN verkrijgbaar. Dit must-have schijfje is samengesteld en geremixed door ID&T en BNN en staat vol met tracks van onder andere Fedde Le Grand, Funkerman, Marco V, Freemasons en Axwell.

Sensation ging voor het eerst los in 2000. Sindsdien is het evenement ieder jaar binnen no-time uitverkocht. In 2005 begon ID&T met Sensation International en inmiddels zet Sensation de dansscène op zijn kop in onder meer, Duitsland, Rusland en België. Dit jaar is het feest uitgebreid naar 21 landen, waaronder Australië, Chili, Denemarken, Letland, Spanje en Tsjechië.

Voor meer informatie en beeld: BNN Communicatie,
Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, nienke.van.ankeren.nl