Ingezonden persbericht


Primeur tijdens Blender festival

Rotterdamse muziekambassadeur Sabrina Starke brengt voor het eerst haar debuutsingle Do for Love live on stage

Sabrina Starke, soulzangeres, songwriter, winnares van de VSBfonds Music Matters Award 2007 én muziekambassadeur van Rotterdam, zal aankomende zondag voor het eerst haar debuutsingle Do for Love live zingen. Dit gebeurt tijdens het Blender festival, op het Coolhaveneiland in Rotterdam-Delfshaven. Sabrina wordt hierbij begeleid door het Rotterdam Jazz Orchestra. Het optreden van Sabrina staat gepland van 15.30 tot 16.00 uur. Naast bekende soul en jazz evergreens zingt ze verschillende eigen nummers. Afsluiter van het concert is Do for Love , in een speciaal arrangement voor big band.

Sabrina over haar eerste single: Do for Love staat stil bij de schoonheid en kracht van liefde. De song herinnert ons eraan dat we moeten proberen om keuzes vanuit liefde en positiviteit te maken . Daags na haar optreden bij Blender vertrekt Sabrina naar Los Angeles voor de opname van haar album, dat in september zal verschijnen. Dit album wordt mede mogelijk gemaakt door Music Matters, het programma dat meer muziek brengt in Rotterdam.

Sabrina doet meer dan alleen optreden tijdens Blender. Kinderen met een passie voor muziek kunnen meedoen met een speciale workshop onder leiding van Sabrina. Tijdens de workshop schrijven de kinderen samen met Sabrina een lied over al hun idolen. Dit lied wordt natuurlijk ook gezongen. Voorafgaand aan de workshops zingt Sabrina met de kinderen van de Music Matters wijkkoren.

Sabrina Starke op Blender festival

Zaterdag 5 juli

13.30 14.00 uur Optreden Sabrina Starke met de Music Matters wijkkoren

14.00 15.30 uur 1e workshop o.l.v. Sabrina Starke

15.30 17.00 uur 2e workshop o.l.v. Sabrina Starke

Zondag 6 juli

15.30 16.00 uur Concert Sabrina Starke met Rotterdam Jazz Orchestra

Blender festival

Coolhaveneiland, Rotterdam-Delfshaven

Zaterdag 5 (13.00 22.00 uur) en zondag 6 juli 2008 (11.30 22.00 uur)

Toegang gratis

www.blenderfestival.nl