Politie Zeeland


---


W-1334-2008 Aanhouding in Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 05.30 uur heeft politie Zeeland, aan de Vrijlandstraat in Middelburg, een 17-jarige jongen uit Brussel aangehouden op verdenking van inbraak in een auto.
Rond 05.25 uur zag de 21-jarige eigenaresse van de auto dat een ruit van haar voertuig vernield was. Toen ze wat dichterbij kwam zag ze de 17-jarige jongen in haar auto zitten. Toen de jongen de vrouw ook zag zette hij het op een lopen, gevolgd door de vrouw en wat vrienden van haar. Ze konden de man aanhouden en hebben hem overgedragen aan de politie.

W-1335-2008 Aanhoudingen wegens vernieling, Zoutelande
In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er langs de Westkapelseweg, tussen Westkapelle en Zoutelande, diverse vernielingen gepleegd.
Er zijn wegmarkeringsborden uit de standaard getrokken en op de weg, op het fietspad en in de berm gegooid, een verkeersbord is op het fietspad gegooid, een vlag van een camping is uit een vlaggemast gehaald en op het fietspad gegooid en een afzethek is in de berm gegooid.
In verband hiermee zijn rond 04.50 uur twee 20-jarige mannen uit Middelburg, een 20-jarige man uit Teteringen, een 20-jarige man uit de gemeente Veere en een 21-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden.

O-1336-2008 Aanhoudingen wegens vernieling, Renesse
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een hokje wat op Transferium in Renesse staat.
In verband hiermee zijneen 16-jarige jongen uit Terschuur en drie jongens uit Barneveld (van 16, 17 en 18 jaar oud), aan Transferium aangehouden.

O-1337-2008 Aanhoudingen wegens mishandeling
Zaterdagmiddag tussen 12.15 uur en 12.30 uur is een 30-jarige vrouw uit Goes, aan de Appelstraat in haar woonplaats mishandeld.
Rond 12.15 uur liep de vrouw met haar fiets door de Appelstraat toen ze zag dat er enkele personen aan het voetballen waren nabij geparkeerd staande auto's. Toen ze hier wat van zei werd ze door een vrouw geslagen en aan haar haren getrokken. Ook door een man, die er kort daarop bij kwam, werd de vrouw geslagen. De vrouw hield aan de mishandeling pijnlijke plekken in het gezicht en op haar lichaam over.
In verband met de mishandeling zijn rond 13.10 uur een 29-jarige man uit Goes en een 22-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden.





Politie Zeeland