Time : 19:44:43
Date : 16 June 2008
Sender Name: GCV Davy Vinckens

WOEFSTOCK 2008 SUMMER EDITION! IN ANTWERPEN

Antwerp Stadion Bosuil 5 & 6 juli 2008, van 11 tot 19u

Woefstock is aan zijn derde editie toe. We kijken al over de grenzen heen en hebben Martin Gaus bereid gevonden om aan het festival extra luister te geven. Op woefstock.be vindt u het programma. Gelijklopend met het event gaan er in het Hilton Hotel en het Novotel Dog City trips door.

Woefstock is een familie festival waarin de hond, zijn baasje en alle ondenliefhebbers centraal staan. Twee dolle dagen voor het hele gezin, waar de viervoeter een volwaardig deel van uitmaakt.

Voor de kleinsten is er een art studio 'draw a doggy', een doggy filmhoek en 'noem je favoriete hond' kindergrime!

Via woefstock.be kan je jezelf én je hond inschrijven voor verschillende leuke verkiezingen en een volwaardige casting! Loop met je troeteldier mee in een modeshow? Is jouw hond de knapste, de slimste of kent hij een hilarische truc? Misschien wordt jouw hond wel hét gezicht van een reclamecampagne! Neem deel en maak kans op superleuke prijzen!

De Martin Gaus hondenscholen geven diverse demonstraties en workshops. Er zijn initiaties en wedstrijden doggy frisbee en Royal Canin organiseert de grootste bijeenkomsten van de Duitse Dog en de Teckel! Gedragstherapeuten geven je gratis tips en advies.

De Belgische top doggy dancers laten zich helemaal gaan op Woefstock en alle nieuwtjes en snufjes liggen op de diverse standen binnen handbereik!

Ooit je trouwste vriend al eens verloren?! Elke bezoeker krijgt gratis een exclusieve 'I-care' registratieketting waardoor je hond zo snel mogelijk weer veilig en wel thuis komt!

Persconferentie in het Antwerp Hilton Hotel op vrjdag 20 juni om 11u. Aanwezigheid graag bevestigen via email naar mail@davyvinckens.com.

Kijk op woefstock.be voor een volledig overzicht van het rijkgevuld programma!