Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

M Double You organiseert tour met de Sterkste Man van Nederland

Op zaterdag 5 juli a.s. komt de Sterkste man van Nederland naar Vitaminstore Amersfoort in de St. Jorisstraat. Vanaf 11.00 zal hij daar een aantal verbluffend sterke staaltjes laten zien en kun je met deze krachtpatser op de foto.

Jarno Hams is maar liefst 4 maal op rij de Sterkste Man van Nederland. Op 12 juli in Puttershoek zal blijken of hij voor een 5de keer opeenvolgend zichzelf de Sterkste Man van Nederland mag noemen. Maar voor het zover is, heeft Jarno Hams exclusief voor M Double You tijd gereserveerd om door Nederland te toeren.

Al jarenlang wordt Jarno Hams begeleidt door M Double You, Nederlands grootste merk op het gebied van sportvoeding. De producten van M Double You ontbreken dan ook niet aan het assortiment van Vitaminstore, die naast specialist in vitaminen en natuurlijke cosmetica, al jaren marktleider is in de verkoop van hoogwaardige sportvoeding.

Wil je meer weten over Jarno Hams? Je kunt hem het grote hemd van zijn lijf vragen. "Ik sta overal voor open, geen vraag is me te gek! Ik vind het heel erg leuk om dit soort dingen te doen. Mijn sponsor M Double You is ook van de partij. Samen kunnen we ook meer vertellen over voeding en voedingssupplementen. Het leuke is: je kan zelf ook meedoen aan de demonstraties, dus wie weet ontmoet ik wel de Sterkste Man van 2009!", aldus Jarno.

Kom op 5 juli tussen 11.00 en 13.00 uur langs bij Vitaminstore Amersfoort voor een gratis meet & greet met de Sterkste Man van Nederland!

Miranda van der Velde
Annink Communicatie
Professionals in Publiciteit
Penningweg 4
3871 KS Hoevelaken
T: +31 (0)33 2536701
F: +31 (0)33 2540617
M: +31(0) 6 16537081
www.anninkcommunicatie.nl


---- --