TROS

Hilversum, 01-07-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 28 juni
Radio 2 - 16.00 uur

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TALENT IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 5 juli ontvangt Daniël Dekker de volgende gasten in TROS MUZIEKCAFÉ:

Jennifer Scavuzzo is een Italiaans/Portugese zangeres. Ook op haar tweede cd ' It Feels Like Heaven' speelt de elektrische gitaar een prominente rol, maar maakt ze het tot een mooie mix met een akoestisch tintje. Ze is bezig om België en de rest van de wereld te veroveren en natuurlijk staat ook TROS MUZIEKCAFÉ op de agenda.

Robin Nolan Trio. Zijn geluid is onmiddellijk herkenbaar en hij heeft, zoals alle groten der aarde, een volstrekt eigen stem. Robin staat dan ook wereldwijd bekend als dé frisse en een van de meest vooraanstaande vernieuwers van de gypsy jazz. Zijn nieuwe cd is net uit en volgend weekend staat hij ook op het North Sea Jazz Festival. Zaterdag is hij te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

De bandleden Edwin Dekker, Jeroen Gmelich, Marcel Kranenburg en Coen Geelhoed van Voutlooz uit Noord-Holland zijn muzikanten die ieder op hun eigen manier de muziek in hun hart hebben. Deze nieuwe band heeft hun eerste single 'Zomaar Zomer' gewoon op internet gezet en is dus gratis te downloaden. Zaterdag zingen ze deze single.

In juni 2007 won Marten de Paepe de finale van de nationale singer-songwritercompetitie 'Nootuitgang'. Marten maakt warme, herfstige, akoestische fluisterliedjes. Muziek over alledaagse momenten waarop de dag even stil blijft staan. Hoe dit klinkt, is te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS