De Kunstfabriek nu ook in Amsterdam Oud-Zuid


Zaterdag 5 juli opent De Kunstfabriek een tweede vestiging aan de Hoofddorpweg in Amsterdam

AMSTERDAM, 20080627 -- Dalende koopkracht, teruglopende economische groei, verminderd consumentenvertrouwen, gierende inflatie en de benzine is nog nooit zo duur geweest... óók in het chique Amsterdam Oud-Zuid zijn de eerste tekenen van een recessie voelbaar.

Een mooi moment voor De Kunstfabriek om een filiaal in Amsterdam Oud-Zuid te openen. Immers, wie geen Monet, Rembrandt of Van Gogh meer kan betalen, kan nog altijd voor een paar honderd euro een mooi groot olieverfschilderij kopen bij De Kunstfabriek!

De toplocatie in de zuiveringshal op het Westergasfabriekterrein blijft natuurlijk. Maar daarnaast zijn vanaf 5 juli zo'n 100 realistische schilderijen te zien en te koop aan de Hoofddorpweg 17 in Amsterdam. Volgens beproefd recept ontworpen door Nederlandse fotografen en grafici en daarna in China door klassiek ambachtelijke schilders uitgevoerd in olieverf op doek.

De ontwerpen zijn fris, de formaten vaak groot en de techniek van het schilderwerk is ronduit verbluffend. Ieder ontwerp wordt slechts eenmaal geschilderd. En toch is het betaalbaar - met prijzen variërend tussen de ¤ 500 en de ¤ 1500.

Niet verwonderlijk dus, dat De Kunstfabriek het afgelopen decennium al meer dan 5000 originele schilderijen heeft verkocht. En nu zijn ze dus ook in Oud-Zuid verkrijgbaar.
Het filiaal is open donderdag t/m zaterdag van 12 tot 18 uur.
Voor meer informatie: www.dekunstfabriek.com





Ingezonden persbericht