Ingezonden persbericht

zaterdag 5 en zondag 6 juli
festival FRANJE

Zaterdag 5 en zondag 6 juli vindt in Amersfoort het festival Franje plaats. De KunstLimo is daarbij. Zaterdag met de dansperformance "Frontyard" en zondag met de "Andrettes"

lees meer over franje http://www.franje.nu

zaterdag 5 juli
FRONTYARD

een dansimprovisatie in de rijdende limo

Het individuele territorium is dat gebied waarover een persoon meent eigenaar te zijn. Territoriumgedrag manifesteert zich bijvoorbeeld wanneer een ander binnen gaat in de persoonlijke ruimte: de 'front yard'. Deze ruimtelijke afbakening, grootte afwijkend van persoon tot persoon, draagt iedereen onuitgesproken met zich mee. De grens van de persoonlijke ruimte is flexibel en verschuift constant. We geven allemaal ruimte op en staan lichamelijk contact toe. Die grensverschuiving, bezien van een afstand, verloopt volgens vaste patronen. Voor de één een bedreiging, voor de ander een afwijzing, vormt het een tafereel van aantrekken en afstoten, van ontkenning en toetreden. Door toenadering worden dingen zichtbaar die je anders niet zag, maar: door weggaan soms ook.

FRONT YARD is een 5 minuten durende dansperformance in de Kunstlimo. De voorstelling wordt gedurende twee uur gespeeld.

Opstapplek: Stadhuisplein, Amersfoort

idee Ron Jagers, Lobke Alkemade en Romy Jochems dansconcept, choreografie en dansimprovisatie Lobke Alkemade en Romy Jochems producent stichting KunstLimo voor boekingen www.kunstlimo.nl

zondag 6 juli
de ANDRETTES

U wordt hartstochtelijk toegezongen tijdens uw rit in de KunstLimo. Zelfs het hart van de cadillac klopt niet zo snel en vurig als die van de Andrettes!

Opstapplek: Stadhuisplein, Amersfoort

de kunstlimo is ook te vinden op http://kunstlimo.hyves.nl

http://www.kees.je KEES ontwerpt!

arnhemseweg 41
3817 ca amersfoort
telefoon 0878745766
ron@kees.je